Bedrijfsverhuizing? Zet een verhuisbedrijf zoals AN Verhuizers in!

Is je bedrijf gegroeid en wordt het tijd om fysiek uit te breiden? Een bedrijfsverhuizing komt in dit soort gevallen veel voor. Het is echter een flinke klus. Er moet veel geregeld worden en het werk blijft meestal doorgaan. Het is dan fijn wat hulp te krijgen van een verhuisbedrijf zoals AN Verhuizers. Een doelgericht en betrouwbaar verhuisbedrijf kan nou net hetgeen zijn wat je onderneming nodig heeft tijdens de verhuizing. In dit artikel lees je wat de voordelen zijn en hoe een bedrijfsverhuizing met een verhuisbedrijf zoals AN Verhuizers te werk gaat.

Zakelijk verhuizen

Een zakelijke verhuizing gaat anders te werk dan een particuliere verhuizing. Bij een zakelijke verhuizing moet er continu rekening worden gehouden met de onderneming. Omdat een bedrijfsverhuizing een flinke klus is, moet er goed bedacht worden wat er in de komende tijd met de onderneming gaat gebeuren. Neemt deze een andere vorm aan, of komt het even stil te liggen? Daarbij is het ook belangrijk dat de verhuizing zo kort mogelijk duurt, zodat de onderneming weer zo optimaal mogelijk kan draaien. Zorg dus voor een goede planning en duidelijke afspraken.

Het proces

Deze planning en afspraken zijn essentiële onderdelen van een fijne bedrijfsverhuizing. Met een goede planning zorg je ervoor dat de verhuizing snel en efficiënt gebeurt. In deze planning verwerk je hoe, en welke, klanten en leveranciers ingelicht dienen te worden over de verhuizing. Ook staat hier wat het plan is voor het personeel de komende tijd. Zullen zij vanuit huis werken? En hoe kan dit zo snel en goed mogelijk worden opgepakt? Het is belangrijk tijdig te beginnen met het opstellen van dit plan, zodat je alle betrokkenen ook op tijd kunt inlichten. Als de verhuizing eenmaal uitgevoerd is, wil je natuurlijk dat het bedrijf zo snel mogelijk weer verder draait. Het is aan te raden dit ook te verwerken in het plan.

Kosten bedrijfsverhuizing

De kosten voor een bedrijfsverhuizing kunnen nogal uiteenlopen. Je kunt enkele honderden tot duizenden euro’s kwijt zijn. Afhankelijk van de grootte van de inventaris en het aantal manuren dat de verhuizing zal kosten, is er een bepaalt aan verhuizers nodig. Over het algemeen geldt; hoe meer verhuizers er worden ingeschakeld, hoe hoger de kosten zullen zijn. Daarnaast is de afstand tussen de oude en nieuwe locatie ook bepalend voor de kosten. Hoe meer kilometer de verhuizers moeten afleggen, des te langer ze bezig zullen zijn met de verhuizing. Dat heeft ook invloed op de totale kosten.

Verhuisbedrijf zoals AN verhuizers inschakelen

Op zoek naar een verhuisbedrijf voor jouw bedrijfsverhuizing? Met een verhuisbedrijf zoals AN Verhuizers kun je de planning van de bedrijfsverhuizing afstemmen op de diensten van het bedrijf om zo de verhuizing zo optimaal mogelijk plaats te laten vinden. Je kunt een offerte aanvragen om een accurate inschatting van de totale kosten te krijgen. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden voor het geval je tijdens of na de bedrijfsverhuizing niet al de inboedel direct kwijt kunt. Je kunt je kantoormeubilair tijdelijk bij AN Verhuizers laten opslaan zodat je niet een aparte opslagruimte hoeft in te huren.

Kameelvooralveel.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart